Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä Lumme Energia Oy, Prikaatinkatu 3 A, PL 40, 50101 Mikkeli 

2. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. 
Luukkukohtaiseen arvontaan osallistuvat kaikki luukun osoittaman päivän aikana osallistumislomakkeen täyttäneet henkilöt. 

3. Arvonnan kohde:   
10 kpl  Elisa Vuokraamon leffakoodeja. Voittajille lähetämme tekstiviestillä koodin, jolla elokuvan saa vuokrattua veloituksetta Elisan valikoimista.  

4. Arvonta suoritetaan kilpailupäivää seuraavien kahden päivän kuluessa ja palkintona olevat koodit lähetetään voittajille tekstiviestinä arvontalomakkeessa ilmoitettuun puhelinnumeroon arvonnan jälkeen. 

5. Osallistujien tiedot tallennetaan arvontaa varten. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin ja ne poistetaan rekisteristä joulukalenterin sulkeuduttua.  

6. Arpajaisvero: Lumme Energia Oy vastaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. 

Voititko leffakoodin? Näin vuokraat elokuvasi maksutta

Elokuvan voit katsoa samantien tai myöhemmin, kuitenkin niin, että katseluaikaa on 48 h vuokrauksen tekemisestä. Elokuvan voi 48 h aikana katsoa uudelleenkin, mutta 48 h jälkeen elokuvaa ei enää voi katsoa samalla vuokrauskerralla.

Nautinnollisia elokuvahetkiä!